13η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία / World Naked Bike Ride 19.6.2020

[en▼] Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην άσεμνη έκθεση 🚫 των ανθρώπων 👫 και του πλανήτη 🌍 στη ρύπανση 🏭 και τη βία! Μια γιορτή διεκδίκησης για το Ποδήλατο 🚲 Περιβάλλον 🌳 Ελεύθερο Σώμα 👣

13η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία | World Naked Bike Ride 🚲 Ελάτε όσο γυμν@ τολμάτε 👣 και με σκηνές για το δικαίωμα στην Ελεύθερη Κατασκήνωση ⛺️ Παρασκευή 19 Ιουν 2020, στο πάρκο Χανθ Θεσσαλονίκη, 5μμ Bodypainting, 6μμ Δρώμενα-Ενημερώσεις,
7μμ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ, 9.30μμ Μουσικές (live Batala Salonica) 🥁 Καλέστε φίλες & φίλους 🥰 κοινοποιήστε ☮️ διαδώστε!
fb event www.facebook.com/events/844493679394018/
#gymni_podilatodromia

Λόγω της Πανδημίας ελήφθησαν ακραία μέτρα που στέρησαν δικαιώματα μας και τελικά το ίδιο το νόημα του πολιτισμού και της ανθρώπινης ύπαρξης. Για να μην ξανα-συμβεί θα έπρεπε παράλληλα να χτυπήσουμε την ρίζα του προβλήματος των επιδημιών, δηλαδή την εξημέρωση των ζώων και την καταστροφή του περιβάλλοντος, για την ανθρώπινη εκμετάλλευση.

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
● Δημιουργία Ασφαλούς Δίκτ…

#γυμνός_εγκλεισμός | Photo Project

φώτο:ΓΞ κλικ:Sofia Tsibikaki

#γυμνός_εγκλεισμός | PhotoProject

στείλτε την δική σας ατομική καλλιτεχνική φώτο απόγνωσης στο photos@gymnosophy.gr

Το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για όλους. Οι μέρες μπορεί να περνάνε, ο χρόνος όμως σε συνθήκες εγκλεισμού είναι σαν να μένει βασανιστικά στάσιμος όπως και οι ζωές μας άλλωστε.

Δημιουργήσαμε ένα πρότζεκτ όπου γυμνοί/ες απεγκλωβίσμενοι τουλάχιστον από τα ρούχα μας θα τραβήξουμε στιγμιότυπα όπου θα αποτυπώνεται η γυμνή αλήθεια, δίχως ψεύτικα χαμόγελα και ωραιοποιημένες στιγμές που προβάλει η υστερία του "ΜένουμεΣπίτι".

Τίποτα το ωραίο άλλωστε δεν μπορεί να έχει η στέρηση της ελευθερίας μας. Τίποτα το ωραίο δεν μπορεί να έχει η καταπάτηση θεμελιωδών δικαιωμάτων μας. Το καταφύγιο του καθενός έγινε κλουβί. Μέσα σε αυτό λοιπόν καλούμαστε να τραβήξουμε μια φωτογραφία στην οποία θα φωνάζει το συναίσθημα, η απόγνωση, η αγωνία, αυτό το οποίο βιώνουμε και η τρομακτική απάθεια η οποία παραμονεύει να μας καταβάλει.

Ο στόχος του πρότζεκτ αυτού είναι διττός, αφενός να επιτευχθεί η αυτοέκφραση μας, η οποία θα αποτελέσει μια κοινωνική κραυγή ενάντια στην επικίνδυνη ψευτοπροστασία, αφετέρου βιωματικά πια να γίνουμε πιο ενεργοί στην απελευθέρωση όλων των ζώων από χώρους που δεν αποτελούν φυσικό τους περιβάλλον.
φώτο:ΓΜ κλικ:Maria Georgopoulou
Όλ@ μαζί θα τα καταφέρουμε ☮

*Oι φωτογραφίες θα παρουσιάζονται σταδιακά στην ιστοσελίδα www.gymnosophy.gr και μελλοντικά θα αποτελέσουν μέρος έκθεσης σε χώρο.

*Λόγω λογοκρισίας στα εμπορικά κοινωνικά δίκτυα, σας συστήνουμε το ανοιχτό και αποκεντρωμένο MASTODON https://joinmastodon.org/ στο οποίο θα μας βρείτε εδώ https://todon.nl/@gymnosophy

www.gymnosophy.gr
φώτο:ΓΞ 


φώτο:Julia Vφωτό:FB


φώτο:Νωνυμνί


ΜιS.F

φώτο:nuciklo

φώτο:nucikloGymnosophy - φυσιολατρική συλλογικότητα
Facebook www.facebook.com/gymnosophy
Twitter www.twitter.com/gymnosophy_gr
Instagram www.instagram.com/gymnosophy.gr
Youtube www.youtube.com/channel/UC2RroGcjWrI3DWYpMUx4tXA
Mastodon (open social media) https://todon.nl/@gymnosophy