#FysioLockOut | photo project

Η απόδραση στην φύση είναι εξαιρετικής σημασίας άμυνα για να διατηρήσουμε την ισορροπία και την επαφή μας με το περιβάλλον, την ίδια μας την φύση ως ζώα, την σωματική και ψυχική μας υγεία.

Επιστήμονες προειδοποιούν πως η στρατηγική διαχείριση της πανδημίας με ακραίους και οριζόντιους περιορισμούς lockdown, μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που προσπαθούν να λύσουν με σωματικές, ψυχικές, κοινωνικές, ηθικές, πολιτικές, οικονομικές, νομικές, παιδαγωγικές, επικοινωνιακές, και πολιτιστικές συνέπειες.

Για αυτό και εμείς ας αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία για απόδραση στη φύση, ας ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό, ας φωτοσυνθέσουμε βιταμίνη D, ας ανεβάσουμε την ψυχολογία μας, και ας διεκδικήσουμε να βγούμε από το κλουβί μας, ώστε να μην γίνει ο εγκλεισμός στο σπίτι καθημερινότητα, και η δουλειά και η κατανάλωση η μόνη μας έξοδος! Όλ@ μαζί θα τα καταφέρουμε ☮

#FysioLockOut | photo project
στείλτε την δική σας καλλιτεχνική γυμνή φώτο απόδρασης στην φύση στο
photos@gymnosophy.gr

* Oι φωτογραφίες θα παρουσιάζονται σταδιακά ΕΔΩ στην ιστοσελίδα μας ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, και μελλοντικά θα αποτελέσουν μέρος έκθεσης σε φυσικό χώρο.

** Επιστημονικές πληροφορίες για την πανδημία στα ελληνικά:
Δίκτυο Διαλόγου, Έρευνας και Ανάλυσης για τη Δημόσια Υγεία
https://dideady.wordpress.com
Coronavirus Greece Research Group
https://www.coronavirus-greece.gr

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΛΕΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ #FYSIOLOCKOUT: