#γυμνός_εγκλεισμός | Photo Project

Spread the love
φώτο:ΓΞ κλικ:Sofia Tsibikaki

#γυμνός_εγκλεισμός | PhotoProject

στείλτε την δική σας ατομική καλλιτεχνική φώτο απόγνωσης στο photos@gymnosophy.gr

Το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για όλους. Οι μέρες μπορεί να περνάνε, ο χρόνος όμως σε συνθήκες εγκλεισμού είναι σαν να μένει βασανιστικά στάσιμος όπως και οι ζωές μας άλλωστε.
Δημιουργήσαμε ένα πρότζεκτ όπου γυμνοί/ες απεγκλωβίσμενοι τουλάχιστον από τα ρούχα μας θα τραβήξουμε στιγμιότυπα όπου θα αποτυπώνεται η γυμνή αλήθεια, δίχως ψεύτικα χαμόγελα και ωραιοποιημένες στιγμές που προβάλει η υστερία του “ΜένουμεΣπίτι”.
Τίποτα το ωραίο άλλωστε δεν μπορεί να έχει η στέρηση της ελευθερίας μας. Τίποτα το ωραίο δεν μπορεί να έχει η καταπάτηση θεμελιωδών δικαιωμάτων μας. Το καταφύγιο του καθενός έγινε κλουβί. Μέσα σε αυτό λοιπόν καλούμαστε να τραβήξουμε μια φωτογραφία στην οποία θα φωνάζει το συναίσθημα, η απόγνωση, η αγωνία, αυτό το οποίο βιώνουμε και η τρομακτική απάθεια η οποία παραμονεύει να μας καταβάλει.
Ο στόχος του πρότζεκτ αυτού είναι διττός, αφενός να επιτευχθεί η αυτοέκφραση μας, η οποία θα αποτελέσει μια κοινωνική κραυγή ενάντια στην επικίνδυνη ψευτοπροστασία, αφετέρου βιωματικά πια να γίνουμε πιο ενεργοί στην απελευθέρωση όλων των ζώων από χώρους που δεν αποτελούν φυσικό τους περιβάλλον.
φώτο:ΓΜ κλικ:Maria Georgopoulou

Όλ@ μαζί θα τα καταφέρουμε ☮

*Oι φωτογραφίες θα παρουσιάζονται σταδιακά στην ιστοσελίδα www.gymnosophy.gr και μελλοντικά θα αποτελέσουν μέρος έκθεσης σε χώρο.
φώτο:ΓΞ 

φώτο:Julia V
φωτό:FB
φώτο:Νωνυμνί


ΜιS.F
φώτο:nuciklo
φώτο:nuciklo
τα μη-ανθρώπινα ζώα παραγωγής βιώνουν συνεχή εγκλεισμό
Gymnosophy – φυσιολατρική συλλογικότητα