ΕΜΒΟΛΙΑ | Η Πανδημία Αλλιώς

Ενημέρωση για τα ΕΜΒΟΛΙΑ, μέρος του τμήματος Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ με αντιπληροφόρηση εκτός του μονόπλευρου συστημικού θορύβου, με επιστημονικές δημοσιεύσεις, έρευνες και άρθρα.

Σελίδα Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ: https://www.gymnosophy.gr/pandimia/

Κάντε Εγγραφή στο ΚΑΝΑΛΙ συνεχούς ροής στο Matrix/Element:
https://www.gymnosophy.gr/pandimia-matrix

Τι είναι το Matrix/Element;
https://www.gymnosophy.gr/matrix-why/

Οι πληροφορίες εδώ δεν αντικαθιστούν ιατρική συμβουλή.


BMJ: ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟ ΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΟΒΙΝΤ.

{ Η αιτιολογική σχέση είναι εύλογη και θα πρέπει να διερευνηθεί. Οι διαταραχές της περιόδου κι οι απρόσμενες εμφανίσεις αιμορραγίας στον κόλπο μιας γυναίκας, δεν περιλαμβάνονται στις καταγεγραμμένες. Παρόλα αυτά υγειονομικοί πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, αλλά κι αυτοί που εργάζονται σε μονάδες αναπαραγωγής (γονιμοποίησης εξωσωματικής), αναφέρουν ότι προσεγγίζονται από γυναίκες που βιώνουν αντίστοιχα περιστατικά.

Περισσότερα από 30.000 τέτοια περιστατικά έχουν καταγραφεί στις κίτρινες κάρτες (φάρμακο επαγρύπνηση), ως δυνητικά ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου, μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου 2021 στη μεγάλη Βρετανία.

Οι συνήθεις ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν καταγραφεί από τους βρετανούς γιατρούς της υπηρεσίας Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA), απαρτίζονται από πρήξιμο στο χέρι, πυρετό, κούραση και μυαλγία…}
πηγή 16-Σεπ-2021: https://www.bmj.com/content/374/bmj.n2211


Μελέτη Nature: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΣΥΝΕΠΗΣ ΠΑΘΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΒΙΝΤ-19

{Οι συγγραφείς, εκτός από τη δημιουργία εξουδετερωτικών αντισωμάτων, αναφέρουν σταθερές αλλαγές στην αιμοσφαιρίνη A1c, στα επίπεδα νατρίου και καλίου ορού, στα προφίλ πήξης και στις νεφρικές λειτουργίες σε υγιείς εθελοντές μετά τον εμβολιασμό με αδρανοποιημένο σκεύασμα για τον ΣΑΡΣ-ΚΟΒ-2. Παρόμοιες αλλαγές είχαν επίσης αναφερθεί σε ασθενείς με ΚΟΒΙΝΤ-19, υποδηλώνοντας ότι ο εμβολιασμός μιμήθηκε μια λοίμωξη.

Η αλληλουχία mRNA ενός κυττάρου (scRNA-seq) μονοπύρηνων κυττάρων περιφερικού αίματος (PBMCs) πριν και 28 ημέρες μετά τη χορήγηση του σκευάσματος αποκάλυψε επίσης σταθερές αλλαγές στη γονιδιακή έκφραση πολλών διαφορετικών τύπων ανοσοκυττάρων.

Συνολικά, η μελέτη μας συνιστά ιδιαίτερη προσοχή κατά τον εμβολιασμό ατόμων με προϋπάρχουσες κλινικές παθήσεις, όπως διαβήτη, διαταραχές ηλεκτρολυτών, νεφρική δυσλειτουργία και διαταραχές πήξης.}
-Κωνσταντίνος Πουλάς, Καθηγητής Βιοχημείας Τμήμα Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών.

πηγή 26-Οκτ-2021 https://www.nature.com/articles/s41421-021-00329-3


Επιστολή BMJ: ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ – ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

{Ως γιατροί και επαγγελματίες υγείας, πολλοί από τους οποίους εργαζόμαστε στο NHS, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στο να επιβάλλεται ο εμβολιασμός κατά της ΣΑΡΣ-ΚΟΒ-2 για οποιαδήποτε ομάδα ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων στον τομέα της υγείας και της φροντίδας. Συμφωνούμε με την επιτροπή της Βουλής των Λόρδων ότι τα στοιχεία είναι ανεπαρκή για να δικαιολογήσουν αυτό το μέτρο….

Υπάρχει σημαντική αβεβαιότητα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του κορωνοϊού, για ορισμένες σοβαρές βραχυπρόθεσμες επιπλοκές και για έλλειψη δεδομένων ως προς τις μακροπρόθεσμες βλάβες. Σε αυτήν την κατάσταση, είναι επιτακτική ανάγκη οι άνθρωποι να είναι σε θέση να κάνουν μια πλήρως ενημερωμένη επιλογή για το αν θα εμβολιαστούν ή όχι….}

ολόκληρη η επιστολή 13-Δεκ-2021: https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2957/rr-1
στα ελληνικά: https://kourdistoportocali.com/news-desk/bmj-british-medical-journal-gt-to-iatriko-periodiko-me-ti-megalyteri-epirroi-kai-to-pleon-eyreos-diavasmeno-ston-kosmo-dimosieyei-epistoli-symfona-me-tin-opoia-ta-a-stoicheia-den-dikaiologoyn-toys-ypo/


ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΒΙΝΤ-19 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

όλες οι μελέτες εδώ 21-Ιαν-2022: https://www.eyewideopen.org/?p=3024


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 390 ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΗ
“ΜΙΚΡΟ ΟΦΕΛΟΣ & ΑΚΟΜΑ ΑΣΑΦΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΒΙΝΤ-19”

Με μεγάλη ανησυχία παρατηρούμε ότι η κοινωνία μας διασπάται σε εμβολιασμένους κατά της KOBINT και μη εμβολιασμένους και ότι στους μη εμβολιασμένους ασκείται μία αυξανόμενη πίεση να εμβολιαστούν. Καλούμε την κυβέρνηση να βάλει τέλος σε αυτή τη διάσπαση και όχι μόνο να σταματήσει όλα τα άμεσα και έμεσα καταναγκαστικά μέτρα που στοχεύουν στον εμβολιασμό των μέχρι τώρα ανεμβολίαστων ανθρώπων, αλλά να τα αποτρέψει ενεργά.

Παρακάτω εξηγούμε γιατί κάθε είδους εξαναγκασμός ή πίεση για εμβολιασμό δεν είναι ούτε δικαιολογημένος ούτε ηθικά υπερασπίσιμος.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ:
👉 Η αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών για την προστασία από μία σοβαρή επίπτωση της νόσου KOBINT-19.
👉 Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά των μεταλλαγών του ΣΑΡΣ-ΚΟΒ-2 με την πάροδο του χρόνου.
👉 Οι κίνδυνοι των εμβολίων κατά της ΚΟΒΙΝΤ-19.
👉 Η μολυσματικότητα των εμβολιασμένων και μη-εμβολιασμένων ατόμων.
👉 Εμβολιασμός όσων έχουν αναρρώσει.
👉 Ισορροπία οφέλους-βλάβης των εμβολίων κατά της ΚΟΒΙΝΤ-19.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
👉 την άμεση διακοπή του αποκλεισμού και του περιορισμού των ανεμβολίαστων παιδιών και εφήβων στην κοινωνική συμμετοχή.
👉 την άμεση διακοπή της μονόπλευρης πληροφόρησης σχετικά με τον εμβολιασμό που υποβαθμίζει τις πιθανές βλάβες, καθώς και τον τερματισμό του εξαναγκασμού του πληθυσμού για εμβολιασμό.
👉 τον άμεσο τερματισμό των διακρίσεων κατά των μη εμβολιασμένων και την άνιση μεταχείριση εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων στη δημόσια ζωή, στην εργασία και στα σχολεία καθώς και τους παιδικούς σταθμούς.
👉 την επιστροφή των υπευθύνων λήψης πολιτικών και ιατρικών αποφάσεων στην (επιστημονική) ουδετερότητα, μακριά από την μέχρι τώρα ασκούμενη πολιτική πανικού που συμμορφώνεται με τα λόμπι, που σκοπίμως αγνοεί τα επιστημονικά δεδομένα αλλά και καταπατά τις βασικές ελεύθερες δημοκρατικές αξίες.

ολόκληρη η επιστολή στα ελληνικά:
https://grivas.info/covid-19/505-anoikti-epistoli-390-germanon-giatron
πηγή 13-Δεκ-2021: https://aerzte-stehen-auf.de/offener-brief/


Έρευνα: ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΑ “ΕΜΒΟΛΙΑ” mRNA

👉 «Η θεραπεία είναι χειρότερη από τη νόσο»: Η ανασκόπηση ορισμένων πιθανών ακούσιων συνεπειών των «εμβολίων» mRNA κατά του ΚΟΒΙΝΤ-19, από τη Stephanie Seneff, Ph.D. και τον Dr. Greg Nigh, είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες περιγραφές των πολλών πιθανών ακούσιων συνεπειών των τεχνολογιών μεταφοράς γονιδίων mRNA που αναφέρονται λανθασμένα ως «εμβόλια»-ΚΟΒΙΝΤ».

👉 Μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2021, στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS) των ΗΠΑ, έχουν καταγραφεί 19.886 αναφορές θανάτων που σχετίζονται με «εμβόλια»-ΚΟΒΙΝΤ. Η Pfizer αντιπροσωπεύει 13.268 από αυτούς τους θανάτους. Σημειωτέον ότι η Pfizer είναι η μοναδική εταιρεία στην οποία η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ έχει χορηγήσει πλήρη άδεια για ένα «εμβόλιο»-ΚΟΒΙΝΤ που δεν είναι ακόμη διαθέσιμο.

👉 Οι υπολογισμοί δείχνουν ότι οι αναφορές στο VAERS που σχετίζονται με τον ΚΟΒΙΝΤ υποδηλώνονται κατά 41. Αυτό σημαίνει ότι μόνο στις ΗΠΑ, ο πραγματικός αριθμός θανάτων μπορεί να πλησιάζει τους 374.576.Ενώ εάν συμπεριληφθούν και οι θάνατοι που αναφέρθηκαν στο VAERS από άλλες χώρες, ο αριθμός των θανάτων φτάνει στις 815.326.

👉 Οι κύριες παρενέργειες των «εμβολίων»-ΚΟΒΙΝΤ που αναφέρονται τώρα σε τεράστιους αριθμούς, περιλαμβάνουν αποβολές, καρδιακές προσβολές, μυοκαρδίτιδα, και περικαρδίτιδα, θρομβοπενία (χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων), έρπητα ζωστήρα, παράλυση Bell και μια ποικιλία μόνιμων αναπηριών, πολλές από τις οποίες περιλαμβάνουν νευρολογικές δυσλειτουργίες.

👉 Οι παρενέργειες που βλέπουμε να αναφέρονται τώρα, ήταν απολύτως προβλέψιμες, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην έρευνα των Seneff και Nigh.

κύρια μελέτη 10-May-2021: International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research
https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23

συνέχεια στα ελληνικά: https://grivas.info/covid-19/500-aprosdokites-vlaves-apo-ta-emvolia-mrna


Αναφορά: Το 95% ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΟΜΙΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ – Robert Koch Institute.

Από αυτούς το 28.28% είχαν λάβει την 3η “ενισχυτική”. Μόνο το 4,42% ήταν ανεμβολίαστοι.

ελληνικά https://www.eyewideopen.org/?p=2835


Μελέτη: Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ mRNA ΑΥΞΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΟΜΙΚΡΟΝ – Δανία.

– Με Pfizer, η αρνητική αποτελεσματικότητα είναι ήδη δεδομένη μετά από 30 ημέρες για το ένα τρίτο περίπου των εμβολιασθέντων, και μετά από 90 ημέρες όλοι έχουν διολισθήσει βαθιά στην αρνητική περιοχή.

– Με Moderna, ένα σημαντικό ποσοστό βρίσκεται στο αρνητικό εύρος αποτελεσματικότητας από την 1η ημέρα και μετά από τρεις μήνες όλοι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο από ό,τι οι ανεμβολίαστοι.

μελέτη 23-Δεκ-2021: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.20.21267966v3
ελληνικά https://www.eyewideopen.org/?p=2753


ΕΠΙΣΤΟΛΗ BMJ ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ FACEBOOK ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ PFIZER

{Το επιστημονικό περιοδικό British Medical Journal – BMJ ζήτησε από τον συνιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg να αφαιρέσει μια προειδοποίηση που αποθαρρύνει τους χρήστες του Facebook να κοινοποιήσουν ένα άρθρο του σχετικά με ελαττώματα και τις ελλείψεις των κλινικών δοκιμών του «εμβολίου»-KOVID της Pfizer, λέγοντας ότι οι λογοκριτές (‘ελεγκτές στοιχείων’) του Facebook είναι «ανίκανοι» να χαρακτηρίζουν τις ιστορίες ως ψευδείς. 

Το άρθρο με τίτλο: «Kovid-19: Ερευνητής καταγγέλλει ζητήματα ακεραιότητας δεδομένων στη δοκιμή εμβολίου της Pfizer» που δημοσιεύθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2021 (BMJ 2021;375:n2635). Σ’ αυτό,  ο ερευνητής Paul D Thacker αποκαλύπτει τις κακές πρακτικές μιας ερευνητικής εταιρείας που συνεργάζεται με σύμβαση με την Pfizer στη διεξαγωγή της βασικής κλινικής δοκιμής εμβολίου του εμβολίου [της Pfizer] για τον Kovid-19. Κακές πρακτικές που εγείρουν σοβαρά ερωτήματα για την αξιοπιστία των δεδομένων και τη ακεραιότητα της ρυθμιστικής εποπτείας. 

Σε ανοιχτή επιστολή στις 17-12-2021, οι συντάκτες του BMJ κατήγγειλαν ότι πολλοί αναγνώστες του δεν μπορούν να δημοσιεύσουν το εν λόγω άρθρο του στο Facebook. Ενώ άλλοι αναγνώστες έχουν λάβει αναδυόμενες προειδοποιήσεις ότι «εάν επιλέξουν να μοιραστούν ‘ψευδείς πληροφορίες’, οι αναρτήσεις τους μπορεί να κατατάσσονται χαμηλότερα στη ροή ειδήσεων του Facebook»...}

Η ανοιχτή επιστολή BMJ 17-Δεκ-2021:
https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635/rr-80

συνέχεια στα ελληνικά https://grivas.info/covid-19/501-o-zougkermpergk-logokrinei-to-bmj

Το λογοκριμένο από το facebook έγκυρο άρθρο καταγγελία του BMJ:
2-Νοε-2021: https://doi.org/10.1136/bmj.n2635


Φαρμακοεπαγρύπνηση: ΘΑΝΑΤΟΙ 31.014-ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 2.890.600 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ KOBINT (ΕΥΡΩΠΗ 20-Νοε-21).

Η EudraVigilance είναι οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον οποίο αναφέρονται οι παρενέργειες των φαρμάκων στις 27 χώρες-μέλη της Ε.Ε.

«Με τον όρο σοβαρή βλάβη ή σοβαρή παρενέργεια χαρακτηρίζεται κάθε αναφορά παρενέργειας εάν περιγράφει μια ιατρική κατάσταση η οποία ή οδηγεί σε θάνατο, ή είναι απειλητική για τη ζωή, ή απαιτεί νοσηλεία σε νοσοκομείο, ή πυροδοτεί μια άλλη ιατρικά σημαντική κατάσταση ή επιμηκύνει μια εν εξελίξει νοσηλεία, ή έχει ως αποτέλεσμα επίμονη ή σημαντική αναπηρία ή ανικανότητα».

πηγή: https://vaccineimpact.com/2021/31014-deaths-2890600-injuries-following-covid-shots-in-european-database-of-adverse-reactions-as-young-previously-healthy-people-continue-to-die/

στα ελληνικά: https://grivas.info/covid-19/489-e-e-20-11-2021-thanatoi-31-014-parenergeies-2-890-600


BMJ: ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΤΟΥ “ΕΜΒΟΛΙΟΥ” ΤΗΣ PFIZER.

Οι απάτες της Ventavia Research Group, υπεργολάβου της Pfizer, αφορούν την ακεραιότητα των δεδομένων και την ασφάλεια των ασθενών.
ΕΠΙΜΕΤΡΟ: 16 Σουηδοί γιατροί ζητούν να απαγορευτεί το «εμβόλιο» της Pfizer μετά την αποκάλυψη της απάτης του υπεργολάβου της Pfizer.

πηγή 02-Νοε-21: https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635
ελληνικά: https://grivas.info/covid-19/482-bmj-pfizer-apates-sta-klinika-dedomena


Lancet: Ο ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΗ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.

Το ιατρικό περιοδικό Lancet δημοσιεύει πολύ σημαντική επιστολή/παρέμβαση σύμφωνα με την οποία ο στιγματισμός των μη εμβολιασμένων δεν εξηγείται με βάση τα επιστημονικά δεδομένα.
* Οι εμβολιασμένοι αποτελούν μέρος της πανδημίας
* Είναι λάθος να μιλάμε για πανδημία των μη εμβολιασμένων
* Οι ΗΠΑ και η Γερμανία έχουν εμπειρίες από διακρίσεις ανθρώπων με βάση το χρώμα του δέρματος ή τη θρησκεία.
* Καλούνται οι Αρχές και οι επιστήμονες να σταματήσουν το στιγματισμό των μη εμβολιασμένων, στους οποίους περιλαμβάνονται οι ασθενείς, οι συνάδελφοι, οι συμπολίτες.
πηγή 20-Νοε-21: https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02243-1/fulltext


Μελέτη Lancet: ΟΙ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ Δ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ.

Η μελέτη αυτή (1) έρχεται σε συμφωνία με δυο άλλες μελέτες που έχουν προ-δημοσιευτεί στο medRxiv, η μία με τίτλο “Τα εμβολιασμένα και τα μη εμβολιασμένα άτομα έχουν παρόμοια ιικά φορτία σε κοινότητες με υψηλό επιπολασμό της παραλλαγής Δ Σαρς-Κοβ-2” (2) και η άλλη με τίτλο “Δεν υπάρχει σημαντική διαφορά στο ιικό φορτίο μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων, ασυμπτωματικών και συμπτωματικών ομάδων όταν έχουν μολυνθεί με παραλλαγή Δ Σαρς-Κοβ-2)” (3).

πηγές:
(1) 29-Οκτ-2021 https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(21)00648-4/fulltext
(2) 31-Ιουλ-2021. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.31.21261387v1
(3) 5-Οκτ-21. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.09.28.21264262v2


36 Μελέτες: Η ΑΝΟΣΙΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ ΝΟΣΗΣΗ ΚΟΒΙΝΤ-19 ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.

πηγή: https://mariosdimopoulos.com/epidimies/triantaeksi-meletes-apodeiknioun-oti-i-anosia-apo-fisiki-nosisi-apo-covid-dekaenia-einai-anoteri-apo-tin-anosia-pou-prosferoun-ta-emvolia/

06-Οκτ-2021 Η μελέτη του Yale ήρθε να προστεθεί σε πλήθος άλλων μελετών που καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η φυσική ανοσία είναι ανώτερη, ισχυρότερη και μακροβιότερη της εμβολιαστικής.

Μελέτη του πανεπιστημίου του Yale έχει αναδείξει ότι η φυσική ανοσία προστατεύει σε διάρκεια τρεις φορές περισσότερο κι είναι ισχυρότερη από την αντίστοιχη εμβολιαστική.Η μελέτη συμπέρανε ότι ο κίνδυνος επανανοσησης ανέρχεται στο 5% τους πρώτους τρεις μήνες μετά την ανάρρωση και μειώνεται 50% στους 17 μήνες. Αντιθέτως η εμβολιαστική ανοσία φθίνει στο 20% μέσα στους 5 μήνες μετά τον πλήρη εμβολιασμό.

πηγή: https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2114114


Μελέτη: ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΟΒΙΝΤ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ 68 ΧΩΡΕΣ & 2947 ΚΟΜΗΤΕΙΕΣ ΗΠΑ.

To συμπέρασμα των επιστημόνων του Harvard στην μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Springer είναι πως: “Η μόνη εξάρτηση από τον εμβολιασμό ως πρωταρχική στρατηγική για τον μετριασμό του ΚΟΒΙΝΤ και τις δυσμενείς συνέπειές του πρέπει να επανεξεταστεί, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την παραλλαγή Δέλτα (B.1.617.2) και την πιθανότητα μελλοντικών παραλλαγών…”

πηγή 30-Σεπ-2021:
https://link.springer.com/article/10.1007%2Fs10654-021-00808-7

Ανάλυση Ελληνικά:
https://mariosdimopoulos.com/epidimies/nea-meleti-deixnei-oti-oi-emvoliasmoi-den-meionoun-ta-krousmata-covid-dekaenia/


Αναφορά: 70% ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΟΒΙΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ (UK)

Τα στοιχεία που έρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο και το Public Health England για το πρόγραμμα των εμβολιασμών και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, δεν είναι ευχάριστα. Μέσα σε 6 εβδομάδες (από 2/8 μέχρι 12/9/2021) [1] [2] [3] [4] όλο και περισσότεροι εμβολιασμένοι βρίσκονται θετικοί στον SARS-Cov-2 και όλο και περισσότεροι εμβολιασμένοι πεθαίνουν.

περισσότερα 12-Σεπ-2021
https://www.gymnosophy.gr/vaxx-cases-deaths-rises-uk/


Μελέτη: ΓΙΑ 6 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΛΟΓΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ/ΟΦΕΛΟΥΣ 2:3

To πολυσυζητημένο paper έγινε δεκτό για δεύτερη φορά στο περιοδικό Science, Public Health Policy and the Law. Η δημοσίευση αυτή θέτει το αίτημα για επανεκτίμηση των δεδομένων του εμβολιασμού και καταγράφει τις ανεπιθύμητες ενέργειες όπως καταγράφονται στις εθνικές βάσεις φαρμακοεπαγρύπνησης.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Η παρούσα αξιολόγηση εγείρει το ζήτημα αν θα μπορούσε να είναι απαραίτητο να επανεξετάσουμε τις πολιτικές εμβολιασμού. Δεδομένου του μεγάλου αριθμού σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών που έχουν ήδη αναφερθεί, πρέπει να επανεξεταστούν η τρέχουσα πολιτική τάση των εμβολιασμό παιδιών που βρίσκονται σε πολύ χαμηλό κίνδυνο να υποφέρουν από τον Κόβιντ ούτως ή άλλως.

Είναι επίσης ζωτικής σημασίας τα προϊόντα αυτά να γίνουν προσβάσιμα μόνο σε όσους είναι πρόθυμοι να τα χρησιμοποιήσουν και να δεχθούν τους δυνητικούς κινδύνους που έρχονται με τα προϊόντα. Κατά την άποψή μας, οι εθνικές αρχές θα πρέπει να ξεκινήσουν επανεξέταση στη βάση δεδομένων ασφαλείας των εμβολίων ΚΟΒΙΝΤ και οι κυβερνήσεις θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τις πολιτικές τους υπό το πρίσμα αυτών των δεδομένων.

περιοδικό Αυγ-2021: “The Safety of KOVID-19 Vaccinations – Should We Rethink the Policy”
https://www.publichealthpolicyjournal.com/general-5

απευθείας λινκ PDF:
https://cf5e727d-d02d-4d71-89ff-9fe2d3ad957f.filesusr.com/ugd/adf864_8c97b2396c2842b3b05975bfbd8254cb.pdf


BMJ: ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο FDA ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΝΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΟΒΙΝΤ;

από Senior Editor του επιστημονικού περιοδικού BMJ – Peter Doshi

“Ο FDA θα πρέπει να απαιτήσει επαρκείς, ελεγχόμενες μελέτες με μακροπρόθεσμη παρακολούθηση και να διαθέσει τα δεδομένα στο κοινό, πριν χορηγήσει πλήρη έγκριση στα εμβόλια Κόβιντ”

πηγή 23-Αυγ-2021:
https://blogs.bmj.com/bmj/2021/08/23/does-the-fda-think-these-data-justify-the-first-full-approval-of-a-covid-19-vaccine/


ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΥΨΗΛΟ ΡΥΘΜΟ

Τα 3/4 των μολυσμένων είναι εμβολιασμένοι και το 1/4 μη εμβολιασμένοι.

{Ένα από τα πιο γνωστά ξεσπάσματα κρουσμάτων μεταξύ εμβολιασμένων ατόμων συνέβη στη μικρή παραλιακή πόλη Provincetown, Μασαχουσέτης, καθώς χιλιάδες εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι συγκεντρώθηκαν σε πίστα χορού και σε πάρτι σε σπίτια το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου για να γιορτάσουν τις διακοπές — και αυτό φαινόταν σαν μια καμπή της πανδημίας. Περίπου τα τρία τέταρτα των 469 λοιμώξεων ήταν μεταξύ εμβολιασμένων ατόμων.}

πηγή 21-Αυγ-2021:
https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-08-21/science-can-t-keep-up-with-virus-creating-worry-for-vaccinated


Περιοδικό Science: Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ Δ – Μια ζοφερή προειδοποίηση από το Ισραήλ.

{Το περιοδικό SCIENCE εκφράζει ανησυχία για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Δεδομένα από το Ισραήλ αποδεικνύουν ότι οι εμβολιασμένοι και οι μη εμβολιασμένοι μολύνονται, μεταδίδουν, νοσούν, νοσηλεύονται και πεθαίνουν με την ίδια σχεδόν συχνότητα. Από τους 514 που νοσηλεύθηκαν σε σοβαρή κατάσταση, το 59% ήταν εμβολιασμένοι.}
-Καθ. Βιοχημείας Τμήμα Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Πουλάς.

πηγή 16-Αυγ-2021:
https://www.sciencemag.org/news/2021/08/grim-warning-israel-vaccination-blunts-does-not-defeat-delta


Μελέτη: ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΣΗΣΗ (ADE), ενισχύουν ιδιαίτερα την νόσηση από Μετάλλαξη Δ πολύ περισσότερο από την αρχική μορφή του ιού (της Wuhan).

πηγή 9-Αυγ-2021:
https://www.journalofinfection.com/article/S0163-4453(21)00392-3/fulltext

ερμηνεία ελληνικά:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=123948536639756&id=100070738300563


Μελέτη Nature: 5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΑΝΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗ.

Ακόμη και με τις προσπάθειες εμβολιασμού σε πλήρη ισχύ, το θεωρητικό όριο για τον ΚΟΒΙΝΤ φαίνεται να είναι εκτός προσέγγισης.

πηγή 18-Μαρ-2021:
https://www.nature.com/articles/d41586-021-00728-2

στα ελληνικά από Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ}
https://www.zougla.gr/ygeia/erevnes/article/pente-logi-gia-tous-opious-to-tixos-anosias-ine-diskolo-na-epitefx8i


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Κάντε Εγγραφή στο ΚΑΝΑΛΙ συνεχούς ροής στο Matrix/Element:
https://www.gymnosophy.gr/pandimia-matrix