ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 390 ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΗ “ΜΙΚΡΟ ΟΦΕΛΟΣ & ΑΚΟΜΑ ΑΣΑΦΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΒΙΝΤ-19”

Με μεγάλη ανησυχία παρατηρούμε ότι η κοινωνία μας διασπάται σε εμβολιασμένους κατά της KOBINT και μη εμβολιασμένους και ότι στους μη εμβολιασμένους ασκείται μία αυξανόμενη πίεση να εμβολιαστούν. Καλούμε την κυβέρνηση να βάλει τέλος σε αυτή τη διάσπαση και όχι μόνο να σταματήσει όλα τα άμεσα και έμεσα καταναγκαστικά μέτρα που στοχεύουν στον εμβολιασμό των μέχρι τώρα ανεμβολίαστων ανθρώπων, αλλά να τα αποτρέψει ενεργά.

Παρακάτω εξηγούμε γιατί κάθε είδους εξαναγκασμός ή πίεση για εμβολιασμό δεν είναι ούτε δικαιολογημένος ούτε ηθικά υπερασπίσιμος.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ:
👉 Η αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών για την προστασία από μία σοβαρή επίπτωση της νόσου KOBINT-19.
👉 Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά των μεταλλαγών του ΣΑΡΣ-ΚΟΒ-2 με την πάροδο του χρόνου.
👉 Οι κίνδυνοι των εμβολίων κατά της ΚΟΒΙΝΤ-19.
👉 Η μολυσματικότητα των εμβολιασμένων και μη-εμβολιασμένων ατόμων.
👉 Εμβολιασμός όσων έχουν αναρρώσει.
👉 Ισορροπία οφέλους-βλάβης των εμβολίων κατά της ΚΟΒΙΝΤ-19.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
👉 την άμεση διακοπή του αποκλεισμού και του περιορισμού των ανεμβολίαστων παιδιών και εφήβων στην κοινωνική συμμετοχή.
👉 την άμεση διακοπή της μονόπλευρης πληροφόρησης σχετικά με τον εμβολιασμό που υποβαθμίζει τις πιθανές βλάβες, καθώς και τον τερματισμό του εξαναγκασμού του πληθυσμού για εμβολιασμό.
👉 τον άμεσο τερματισμό των διακρίσεων κατά των μη εμβολιασμένων και την άνιση μεταχείριση εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων στη δημόσια ζωή, στην εργασία και στα σχολεία καθώς και τους παιδικούς σταθμούς.
👉 την επιστροφή των υπευθύνων λήψης πολιτικών και ιατρικών αποφάσεων στην (επιστημονική) ουδετερότητα, μακριά από την μέχρι τώρα ασκούμενη πολιτική πανικού που συμμορφώνεται με τα λόμπι, που σκοπίμως αγνοεί τα επιστημονικά δεδομένα αλλά και καταπατά τις βασικές ελεύθερες δημοκρατικές αξίες.

ολόκληρη η επιστολή στα ελληνικά:
https://grivas.info/covid-19/505-anoikti-epistoli-390-germanon-giatron
πηγή 13-Δεκ-2021: https://aerzte-stehen-auf.de/offener-brief/

Tags: