ΠΡΟΛΗΨΗ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ | Η Πανδημία Αλλιώς

one-health-1024

Ενημέρωση για την ΠΡΟΛΗΨΗ, μέρος του τμήματος Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ με αντιπληροφόρηση εκτός του μονόπλευρου συστημικού θορύβου, με επιστημονικές δημοσιεύσεις, έρευνες και άρθρα.

Σελίδα Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ: https://www.gymnosophy.gr/pandimia/

Κάντε Εγγραφή στο ΚΑΝΑΛΙ συνεχούς ροής στο Matrix/Element:
https://www.gymnosophy.gr/pandimia-matrix

Τι είναι το Matrix/Element;
https://www.gymnosophy.gr/matrix-why/

Οι πληροφορίες εδώ δεν αντικαθιστούν ιατρική συμβουλή.


Μελέτη BMJ: ΟΙ ΦΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΕΙΧΑΝ 73% ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΡΙΑΣ ΕΩΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΟΒΙΝΤ

Αντίθετα εκείνοι που ακολούθησαν δίαιτες χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες είχαν 48% περισσότερες πιθανότητες να έχουν μέτρια έως σοβαρή ασθένεια ΚΟΒΙΝΤ.

Οι ερευνητές εξέτασαν τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης με υψηλή έκθεση σε ασθενείς με ΚΟΒΙΝΤ σε έξι χώρες σχετικά με τις διατροφικές τους συνήθειες και τα αποτελέσματα του ΚΟΒΙΝΤ.

Τα άτομα με φυτικές δίαιτες είχαν υψηλότερες προσλήψεις όσπριων, ξηρών καρπών και λαχανικών πλούσιων σε φυτικές ίνες και βιταμίνες Α, C και Ε που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα και τη γενική υγεία.

Οι συγγραφείς συστήνουν μια φυτική διατροφή που αποφεύγει τα προ-φλεγμονώδη τρόφιμα όπως το κόκκινο και το επεξεργασμένο κρέας που σχετίζονται με αρνητικά αποτελέσματα υγείας για να βοηθήσουν στην προστασία από το σοβαρό ΚΟΒΙΝΤ.

πηγή 30-Ιουν-2021: https://nutrition.bmj.com/content/4/1/257
άρθρο https://www.gymnosophy.gr/bmj-plant-based-diets-kovid/


Μελέτες: ΔΥΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ D ΕΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ-19.

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η ανεπάρκεια βιταμίνης D σχετίζεται με βαριά νόσηση από ΚΟΒΙΝΤ-19 και εισαγωγή σε ΜΕΘ, κάτι που σημαίνει ότι η λήψη βιταμίνης D μπορεί να έχει προληπτική δράση κατά του ΚΟΒΙΝΤ-19. Η βιταμίνη D όμως έχει χορηγηθεί και θεραπευτικά σε νοσούντες από ΚΟΒΙΝΤ-19 και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, όπως αποδεικνύεται από δύο μελέτες που διεξήχθησαν στην Ισπανία.

ερμηνεία ελληνικά: https://mariosdimopoulos.com/epidimies/dyo-meletes-apodeiknioun-oti-i-vitamini-d-exei-therapeftiki-kai-oxi-mono-proliptiki-drasi-kata-tou-covid-dekaenia/

Μελέτη 1: 7-Ιουν-2021: “Calcifediol Treatment and KOVID-19–Related Outcomes”. The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism. 2021, 106, 10, e4017–e4027.
https://academic.oup.com/jcem/article/106/10/e4017/6294179

Μελέτη 2: 29-Αυγ-2020: “Effect of calcifediol treatment and best available therapy versus best available therapy on intensive care unit admission and mortality among patients hospitalized for KOVID-19: A pilot randomized clinical study”. J Steroid Biochem Mol Biol. 2020 Oct;203:105751.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32871238/


Το Μανιφέστο των Ζώων: Αποτρέποντας τον ΚΟΒΙΝΤ-Χ | Jane Goodall & 150+ οργανώσεις

Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι, γράφει η Δρ Jane Goodall, στον πρόλογο του Μανιφέστου των Ζώων, ενός νέου κοινού μανιφέστου περισσότερων από 150 οργανώσεων προστασίας των ζώων και του περιβάλλοντος, που ζητούν τη συμπερίληψη της ευημερίας των ζώων στις πολιτικές αποκατάστασης του ΚΟΒΙΝΤ-19, την στιγμή που ήδη ο ΟΗΕ την έχει αναγνωρίσει ως πρόληψη των πανδημιών σε σχετική αναφορά του ΟΗΕ τον Ιούλιο 2020, χωρίς όμως να περιλαμβάνει μέτρα.

πηγή: https://www.gymnosophy.gr/animals-manifesto-preventing-kovid/


Λευκή Βίβλος “ΚΟΒΙΝΤ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΖΩΩΝ: Αποτρέποντας την επόμενη πανδημία” + Video

Η ΚΟΒΙΝΤ-19 είναι μόνο η τελευταία από μια μακρά σειρά ασθενειών που συνδέονται με την εκμετάλλευση των ζώων που έχουν προκαλέσει πολλές από τις σημαντικότερες επιδημίες στον κόσμο από το 1900, συμπεριλαμβανομένου του SARS, της γρίπης των πτηνών, της γρίπης των χοίρων, του HIV και του Ebola, τεκμηριώνει η ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ του SURGE “COVID-19 & Animal Exploitation: Preventing the Next Global Pandemic”.

πηγή: https://www.gymnosophy.gr/covid-animals-pandemics-surge/


👉 Video “ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ: ΙΣΤΟΡΙΑ & ΑΠΟΤΡΟΠΗ”

Δείτε επιπλέον την συγκλονιστική παρουσίαση του Dr. Michael Greger η οποία έγινε το 2008 (!) και εξηγεί πως προέκυψαν οι πανδημίες από την εκμετάλλευση των ζώων, τις επιστημονικές αναφορές που προειδοποιούσαν, πως μπορούμε να τις αποτρέψουμε, αλλά και τις συνέπειες αν δεν πράξουμε, όπως ακριβώς τις ζούμε σήμερα και πρόκειται να χειροτερεύσουν! (επιλέξτε ελληνικούς υπότιτλους)
https://www.youtube.com/watch?v=7_ppXSABYLY


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Κάντε Εγγραφή στο ΚΑΝΑΛΙ συνεχούς ροής στο Matrix/Element:
https://www.gymnosophy.gr/pandimia-matrix