6/6 ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΓΥΜΝ@ ΠΟΔΗΛΑΤ(ΙΣΣ)ΕΣ

Σε αυτό το Ακατάλληλο Μάθημα Ζωγραφικής υψηλοί/ες προσκεκλημένοι/ες Γυμν@ Ποδηλάτ(ισσ)ες που θα ποζάρουν στα πλαίσια της 16η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία | World Naked Bike Ride, μια γιορτή για το Ποδήλατο | Περιβάλλον | Ελεύθερο Σώμα. Το Ακατάλληλο Μάθημα Ζωγραφικής είναι ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι με τεχνικές σχεδίου και δημιουργίας, και εικαστικό παιχνίδι!

Οι συμμετέχοντες δε χρειάζεται να έχουν προηγούμενη εμπειρία με το σχέδιο ή τη ζωγραφική και είναι ελεύθεροι να συμβάλλουν δημιουργικά στο μάθημα με όποιον τρόπο θελήσουν. Τα έργα που θα προκύψουν θα χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της δράσης.

Παρακαλούμε φέρτε τα υλικά της αρεσκείας σας!
Συντονίστρια: Χέμη Μποζίνη

Για να ποζάρετε ως γυμνά μοντέλα επικοινωνήστε με την fb σελίδα της Gymnosophy ή το info@gymnosophy.gr

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 στις 20:00
Κοινωνικό Κέντρο / Στέκι Μεταναστ(ρι)ών
Βαλαωρίτου 20, 6ος Όροφος, Θεσσαλονίκη
Ελεύθερη είσοδος + θα ακολουθήσει μπαρ μετά το εργαστήριο!
fb εκδήλωση https://www.facebook.com/events/931938471364704/

Ο τίτλος της δράσης είναι περιπαικτικός και αυτοσαρκαστικός. Στην ουσία το «μάθημα» αποτελεί μία πρόφαση ώστε να διευρυνθεί η εικαστική και καλλιτεχνική αντίληψη των «μαθητών». Οι εισηγητές καθοδηγούν τους παρευρισκόμενους ώστε να αποτυπώσουν με τα υλικά της αρεσκείας τους αυτό που βλέπουν , είτε πρόκειται για κάποια σύνθεση, είτε για γυμνό μοντέλο ή και συνδυασμό τους. Πολύ συχνά συμβαίνουν παράλληλες δράσεις ή και performance που συμβάλλουν στην ενίσχυση της βιωματικότητας, ώστε να απαλλαγούμε από το στενό πλαίσιο μιας στεγνής μαθησιακής διαδικασίας και το Ακατάλληλο Μάθημα να λάβει διαστάσεις εννοιολογικά ανοιχτές προσδίδοντας καλλιτεχνική αξία στο αποτέλεσμα.

Η 16η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία | World Naked Bike Ride θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023.
fb εκδήλωση https://www.facebook.com/events/185811910559111
περισσότερα https://www.gymnosophy.gr/16th-world-naked-bike-ride-2023/

-Gymnosophy φυσιολατρική συλλογικότητα