Έρευνα: ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΑ “ΕΜΒΟΛΙΑ” mRNA

👉 «Η θεραπεία είναι χειρότερη από τη νόσο»: Η ανασκόπηση ορισμένων πιθανών ακούσιων συνεπειών των «εμβολίων» mRNA κατά του ΚΟΒΙΝΤ-19, από τη Stephanie Seneff, Ph.D. και τον Dr. Greg Nigh, είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες περιγραφές των πολλών πιθανών ακούσιων συνεπειών των τεχνολογιών μεταφοράς γονιδίων mRNA που αναφέρονται λανθασμένα ως «εμβόλια»-ΚΟΒΙΝΤ».

👉 Μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2021, στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS) των ΗΠΑ, έχουν καταγραφεί 19.886 αναφορές θανάτων που σχετίζονται με «εμβόλια»-ΚΟΒΙΝΤ. Η Pfizer αντιπροσωπεύει 13.268 από αυτούς τους θανάτους. Σημειωτέον ότι η Pfizer είναι η μοναδική εταιρεία στην οποία η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ έχει χορηγήσει πλήρη άδεια για ένα «εμβόλιο»-ΚΟΒΙΝΤ που δεν είναι ακόμη διαθέσιμο.

👉 Οι υπολογισμοί δείχνουν ότι οι αναφορές στο VAERS που σχετίζονται με τον ΚΟΒΙΝΤ υποδηλώνονται κατά 41. Αυτό σημαίνει ότι μόνο στις ΗΠΑ, ο πραγματικός αριθμός θανάτων μπορεί να πλησιάζει τους 374.576.Ενώ εάν συμπεριληφθούν και οι θάνατοι που αναφέρθηκαν στο VAERS από άλλες χώρες, ο αριθμός των θανάτων φτάνει στις 815.326.

👉 Οι κύριες παρενέργειες των «εμβολίων»-ΚΟΒΙΝΤ που αναφέρονται τώρα σε τεράστιους αριθμούς, περιλαμβάνουν αποβολές, καρδιακές προσβολές, μυοκαρδίτιδα, και περικαρδίτιδα, θρομβοπενία (χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων), έρπητα ζωστήρα, παράλυση Bell και μια ποικιλία μόνιμων αναπηριών, πολλές από τις οποίες περιλαμβάνουν νευρολογικές δυσλειτουργίες.

👉 Οι παρενέργειες που βλέπουμε να αναφέρονται τώρα, ήταν απολύτως προβλέψιμες, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην έρευνα των Seneff και Nigh.

κύρια μελέτη 10-Μαι-2021: International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research
https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23

συνέχεια στα ελληνικά: https://grivas.info/covid-19/500-aprosdokites-vlaves-apo-ta-emvolia-mrna

Tags: