Μελέτη: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΟΒΙΝΤ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΨΙΕΣ

{Παθολόγοι από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης δημοσίευσαν στοιχεία που δείχνουν πώς πέθαναν οι άνθρωποι που βρέθηκαν νεκροί μετά τον “εμβολιασμό” με mRNA. Όπως διερευνά η εν λόγω ομάδα έξι επιστημόνων στη μελέτη της, οι ασθενείς που εμβολιάστηκαν με mRNA υπέφεραν από καρδιακή βλάβη επειδή οι καρδιές τους δέχθηκαν επίθεση από τα ίδια τα ανοσοποιητικά τους κύτταρα. Αυτή η αυτοάνοση επίθεση στα δικά τους καρδιακά κύτταρα οδηγεί στη συνέχεια τις κατεστραμμένες καρδιές τους να χτυπούν τόσες πολλές φορές ανά δευτερόλεπτο που, μόλις άρχισε απροσδόκητα η ταχυκαρδία, πέθαναν μέσα σε λίγα λεπτά.

Η μελέτη με τίτλο “Ιστοπαθολογικός χαρακτήρας της μυοκαρδίτιδας μετά από εμβολιασμό κατά του ΣΑΡΣ-ΚΟΒ-2″ δημοσιεύθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2022 στο περιοδικό Clinical Research in Cardiology, το επίσημο περιοδικό της Γερμανικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Η ερευνητική ομάδα πραγματοποίησε νεκροψία σε 25 θύματα διαφόρων ηλικιών που βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό. Εξέτασαν τον καρδιακό ιστό τους στο μικροσκόπιο για να διαπιστώσουν γιατί οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν από καρδιακή ρυθμική διαταραχή, ενώ δεν είχαν εμφανή υποκείμενη καρδιακή νόσο.

Με τα λόγια των ίδιων των συγγραφέων: “Τα ευρήματά μας καθορίζουν τον ιστολογικό φαινότυπο της θανατηφόρας μυοκαρδίτιδας που σχετίζεται με τον εμβολιασμό“…}

➤ συνέχεια στα ελληνικά:
https://www.eyewideopen.org/?p=4628

➤ πηγή μελέτης Springer Link 27/11/2022:
Autopsy-based histopathological characterization of myocarditis after anti-SARS-CoV-2-vaccination. Clin Res Cardiol (2022).
https://link.springer.com/article/10.1007/s00392-022-02129-5
Schwab, C., Domke, L.M., Hartmann, L. et al.

➤ Δείτε το βίντεο που αναλύει τα αποτελέσματα, ο εκπαιδευτής νοσηλευτών Dr. John Campbell, ο οποίος εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, είπε στο ακροατήριό του: “Αυτή η μελέτη είναι αξιολογημένη από ομότιμους. Πρόκειται για σωστή επιστήμη και οριστική παθολογική διάγνωση από μια ομάδα κορυφαίων Γερμανών παθολόγων”. Το βίντεο του Campbell έχει προβληθεί σχεδόν 1.000.000 φορές.


Tags: