Μελέτη: ΓΙΑ 6 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ/ΟΦΕΛΟΥΣ 2/3

To πολυσυζητημένο paper έγινε δεκτό για δεύτερη φορά στο περιοδικό Science, Public Health Policy and the Law. Η δημοσίευση αυτή θέτει το αίτημα για επανεκτίμηση των δεδομένων του εμβολιασμού και καταγράφει τις ανεπιθύμητες ενέργειες όπως καταγράφονται στις εθνικές βάσεις φαρμακοεπαγρύπνησης.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η παρούσα αξιολόγηση εγείρει το ζήτημα αν θα μπορούσε να είναι απαραίτητο να επανεξετάσουμε τις πολιτικές εμβολιασμού. Δεδομένου του μεγάλου αριθμού σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών που έχουν ήδη αναφερθεί, πρέπει να επανεξεταστούν η τρέχουσα πολιτική τάση των εμβολιασμό παιδιών που βρίσκονται σε πολύ χαμηλό κίνδυνο να υποφέρουν από τον Κόβιντ ούτως ή άλλως.

Είναι επίσης ζωτικής σημασίας τα προϊόντα αυτά να γίνουν προσβάσιμα μόνο σε όσους είναι πρόθυμοι να τα χρησιμοποιήσουν και να δεχθούν τους δυνητικούς κινδύνους που έρχονται με τα προϊόντα. Κατά την άποψή μας, οι εθνικές αρχές θα πρέπει να ξεκινήσουν επανεξέταση στη βάση δεδομένων ασφαλείας των εμβολίων ΚΟΒΙΝΤ και οι κυβερνήσεις θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τις πολιτικές τους υπό το πρίσμα αυτών των δεδομένων.

περιοδικό 31-Αυγ-2021: “The Safety of KOVID-19 Vaccinations – Should We Rethink the Policy”
https://www.publichealthpolicyjournal.com/general-5

απευθείας λινκ PDF:
https://cf5e727d-d02d-4d71-89ff-9fe2d3ad957f.filesusr.com/ugd/adf864_8c97b2396c2842b3b05975bfbd8254cb.pdf

Tags: