Ντοκιμαντέρ: WHAT THE HEALTH / Τι Υγειάολο!

Το “What the Health / Τι Υγειάολο!” είναι ένα συγκλονιστικό και επίκαιρο και λόγω πανδημίας ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει το μυστικό για την πρόληψη ή ακόμα και την αναστροφή χρόνιων ασθενειών – και διερευνά γιατί οι σημαντικότερες οργανώσεις υγείας του κόσμου δεν θέλουν να μάθουμε γι ‘αυτό.

Mε executive producer τον πολυβραβευμένο Joaquin Phoenix, και συνέχεια των δημιουργών του βραβευμένου ντοκιμαντέρ “Cowspiracy: The Sustainability Secret / Η Συνωμοσία της Κτηνοτροφίας: Το Μυστικό της Βιωσιμότητας”, που προβλήθηκε στο 21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 2019.

Με τις καρδιακές παθήσεις και τον καρκίνο οι κύριες αιτίες θανάτου στην Αμερική και τον διαβήτη σε υψηλό όλων των εποχών, η ταινία αποκαλύπτει πιθανώς τη μεγαλύτερη συγκάλυψη της υγείας της εποχής μας. Με τη βοήθεια ιατρών, ερευνητών και υποστηρικτών των καταναλωτών, το What the Health εκθέτει τη συμπαιγνία και τη διαφθορά στην κυβέρνηση και τις μεγάλες επιχειρήσεις, που μας κοστίζουν τρισεκατομμύρια δολάρια υγειονομικής περίθαλψης, και μας κρατούν άρρωστους.

Ακολουθήστε τον Kip Andersen καθώς εντοπίζει τους κορυφαίους και πιο αξιόπιστους αμερικανικούς μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς υγείας για να μάθετε γιατί οι ομάδες αυτές παραμένουν σιωπηλές, παρά το αυξανόμενο αριθμό αποδεικτικών στοιχείων.

Το κοινό θα συγκλονιστεί μαθαίνοντας τους ύπουλους ρόλους που διαδραματίζουν οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι κτηνοτροφικές επιχειρήσεις και οι εταιρείες επεξεργασίας ζωικών προϊόντων στην υγεία του έθνους, ιδιαίτερα στις πιο ευάλωτες κοινότητες, και θα ενθουσιάσει με την μετάβαση και ανάκαμψη εκείνων που πήραν τη ζωή τους στα δικά τους χέρια.

Το What the Health είναι εκπληκτικό και μερικές φορές ξεκαρδιστικό ερευνητικό ντοκιμαντέρ που θα αποτελέσει άνοιγμα στα μάτια για όλους όσους ανησυχούν για την υγεία του ανθρώπου και για το πως την επηρεάζουν οι μεγάλες επιχειρήσεις.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΔΩ (με ελληνικούς υπότιτλους)

Posted

in

, , ,

Tags: