ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ – Ο “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ” ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΝΩ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ BUSINESS AS USUAL

diaxwrismous-nazi

Το κράτος εκδικείται όσους/ες αντιστάθηκαν σε καταναγκαστικές ιατρικές πράξεις στο σώμα τους και η κοινωνία της μάζας φαίνεται να έχει υποταχθεί σε αυτό χωρίς να ενδιαφέρει (με ελάχιστες εξαιρέσεις) ούτε επιχειρηματίες, ούτε καλλιτέχνες, ούτε εργαζόμενους, ούτε όσους/ες τώρα έχουν το “προνόμιο” αφού σκανάρονται για να έχουν πρόσβαση σε χώρους πολιτισμού & κοινωνικής ζωής.

Αποδεδειγμένα πλέον τα μέτρα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την υγεία και μια κοινωνία ανελεύθερη δεν θα είναι ποτέ υγιής.

ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ.
ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ.
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ & ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ.

Η ενημερωμένη συναίνεση σε ιατρική πράξη, είναι αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα και χύθηκε πολύ αίμα για να κατακτηθεί με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης, ως αποτέλεσμα της δίκης των θηριωδιών των ναζιστών, και προβλέπει και η Σύμβαση Οβιέδο, η Παγκόσμια Διακήρυξη για την Βιοηθική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα της UNESCO (OHE), όπως και η Ελληνική νομοθεσία με τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας. Είναι ηθική και συνταγματική μας υποχρέωση μας να προασπίσουμε το δικαίωμα αυτό για να μην ξαναεπαναληφθούν τα πιο σκοτεινά μονοπάτια της ανθρωπότητας.

-Gymnosophy